Workshop beeldhouwen beginners

De 2-daagse workshop beeldhouwen beginners verwelkomt iedereen die graag haar/zijn creativiteit met klei wil ontdekken.

Met de hulp van kunstenares Katrin Dekoninck leer je de basistechnieken beeldhouwen in keramiek. Je krijgt zowel theorie mee als praktijkervaring. Volgende technieken komen aan bod: boetseren met klei, een beeld opbouwen, uithollen, het bakken in de oven etc

Je maakt op twee dagen een eigen beeldje naar keuze (max 40cm) waarbij gebruikt wordt gemaakt van een eenvoudig armatuur of geen armatuur. We starten van een idee van het beeld dat je graag wil maken (foto, schets, tekening of kleine maquette). Verder hoef je niets mee te brengen. Alle materialen zijn beschikbaar.

Na afloop van de workshop heb je een eerste stap gezet in de wereld van het beeldhouwen in klei en heb je enkele basistechnieken geleerd.

Voor wie van ver komt, kunnen we advies geven over fijne B&B’s in de buurt. We horen het graag als we je kunnen helpen.

 • Aantal dagen: 2
 • Aantal personen: max. 8 per workshop
 • Locatie: Atelier Studio KD, Gompelbaan 209, 2400 Mol
  Kostprijs : 240 € (btw inclusief): - te betalen binnen de 14 dagen na inschrijving op volgend rekeningnummer:

  Bank Van Breda
  IBAN: BE83 6451 0561 1615
  BIC: JVBABE22

  Hierin is inbegrepen: eten, dranken, alle materialen en les. Eventueel bakken van je werk is niet inbegrepen. De kostprijs van het bakken hangt af van de grootte en de vorm van het beeldje maar deze prijzen variëren tussen € 20 en € 40 en worden nadien aangerekend.

 

DOWNLOAD DE PDF MET PRAKTISCHE INFORMATIE

 


Voor data en aanmeldingen van deze workshop ga naar:

 

Data & inschrijven

 

Algemene verkoopsvoorwaarden

Uw deelname is geldig na ontvangst van de betaling voor de workshop binnen de 14 dagen volgend op uw inschrijving op de website. Bij inschrijving op last minute openstaande plaatsen ten laatste de dag voorafgaand aan de workshop of cash ter plaatse.
Annulering door de deelnemer is enkel mogelijk binnen die 14 dagen na het sluiten van het contract door inschrijving via de website en dit enkel mits schriftelijke bevestiging hiervan per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bij annulering na het verstrijken van deze termijn is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Studio KD biedt de contractant steeds de mogelijkheid om in een door Studio KD uitdrukkelijk aanvaarde vervanger te voorzien. Afwezigheid, evenals vroegtijdig vertrek tijdens de cursus, wordt niet gecompenseerd. Studio KD staat niet toe dat de contractant een cursus volgt op een andere datum of uur dan deze waarvoor initieel werd ingeschreven. Indien de contractant toch beslist de geplande cursus op een andere datum of tijdstip te volgen, zal opnieuw het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd zijn.
Studio KD behoudt zich het recht voor om zelf de workshop te annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van de workshop. Reeds betaalde deelnameprijzen zullen in dit geval binnen 14 kalenderdagen na de kennisgeving van de annulering aan de contractant worden terugbetaald.