Tijdens de tweedaagse workshop beeldhouwen voor beginners in Antwerpen verwelkom ik iedereen die graag haar/zijn creativiteit met klei wilt ontdekken. Met de hulp van kunstenares Katrin Dekoninck leer je bij Studio KD in Mol de basistechnieken van het beeldhouwen in keramiek. Je krijgt zowel de theorie als praktijkervaring mee. Er komen heel wat technieken aan bod, zoals boetseren, een beeld opbouwen, uithollen en het bakken in de oven.

Hoe ziet mijn workshop beeldhouwen er juist uit?

Je maakt op twee dagen een eigen beeldje naar keuze (max 40 cm), waarbij je gebruik maakt van een eenvoudig armatuur of geen armatuur. We starten van een idee van het beeld dat je graag wilt maken tijdens de workshop beeldhouwen. Dit kan alles zijn, bijvoorbeeld een foto, schets, tekening of kleine maquette. Verder hoef je niets mee te brengen. Ik heb alle materialen beschikbaar in mijn atelier voor al mijn workshops, zoals de keramiekworkshop. Na afloop van de workshop heb je een eerste stap gezet in de wereld van het beeldhouwen en heb je de basistechnieken van het werken met klei geleerd.

  • Aantal dagen: 2
  • Aantal personen: Max. 8 per workshop
  • Locatie: Atelier Studio KD, Gompelbaan 209, 2400 Mol
  • Kostprijs: 280 € (btw inclusief) - te betalen binnen de 14 dagen na inschrijving
    • Inbegrepen: eten, dranken, alle materialen en les.
    • Niet inbegrepen: eventueel bakken van je werk. De kostprijs van het bakken hangt af van de grootte en de vorm van het beeldje, maar deze prijzen variëren tussen € 20 en € 40 en worden nadien aangerekend.

Contacteer mij voor meer informatie

Heb jij interesse in de workshop beeldhouwen? Of wil je iets helemaal nieuw ontdekken tijdens de workshop pottenbakken? Bij Studio KD is het allemaal mogelijk. Voor wie van ver komt, geef ik graag advies over fijne B&B’s in de buurt. Ik hoor het graag als ik je kan helpen. Neem dus zeker contact met mij op!

Algemene verkoopsvoorwaarden

Uw deelname is geldig na ontvangst van de betaling voor de workshop binnen de 14 dagen volgend op uw inschrijving op de website. Bij inschrijving op last minute openstaande plaatsen ten laatste de dag voorafgaand aan de workshop of cash ter plaatse.
Annulering door de deelnemer is enkel mogelijk binnen die 14 dagen na het sluiten van het contract door inschrijving via de website en dit enkel mits schriftelijke bevestiging hiervan per e-mail op administratie@studio-kd.be.
Bij annulering na het verstrijken van deze termijn is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Studio KD biedt de contractant steeds de mogelijkheid om in een door Studio KD uitdrukkelijk aanvaarde vervanger te voorzien. Afwezigheid, evenals vroegtijdig vertrek tijdens de cursus, wordt niet gecompenseerd. Studio KD staat niet toe dat de contractant een cursus volgt op een andere datum of uur dan deze waarvoor initieel werd ingeschreven. Indien de contractant toch beslist de geplande cursus op een andere datum of tijdstip te volgen, zal opnieuw het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd zijn.
Studio KD behoudt zich het recht voor om zelf de workshop te annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van de workshop. Reeds betaalde deelnameprijzen zullen in dit geval binnen 14 kalenderdagen na de kennisgeving van de annulering aan de contractant worden terugbetaald.

Bankgegevens: Bank Van Breda - IBAN: BE83 6451 0561 1615 - BIC: JVBABE22

Door je in te schrijven in één of meerdere van onze workshops sta je ons toe dat wij de gegevens opslaan om uw inschrijving te verwerken en om u verder te kunnen informeren. Je gegevens worden enkel gebruikt door Studio-KD