Privéworkshops
Met of zonder ervaring
Teambuilding

Teambuildingactiviteit

Wil jij een unieke teambuildingactiviteit volgen samen met je collega's? Volg een cursus pottenbakken of beeldhouwen bij mijn atelier in Mol! Bij Studio KD sta ik elke dag opnieuw klaar om jou en je collega’s verschillende technieken aan te leren en je persoonlijk te begeleiden om zelf iets te creëren. Door samen te werken aan een project, wordt de band tussen jou en je collega’s zeker en vast sterker.

Heb je vragen over een van onze teambuildingactiviteiten? Neem contact op!
Teambuilding

Eventjes weg met deze creatieve teambuildingactiviteit

Elke dag ben je druk bezig met werken, maar af en toe is er ook eens nood aan ontspanning. Daarvoor bied ik een creatieve teambuildingactiviteit aan in mijn eigen atelier. Tijdens een workshop keramiek ga je zelf aan de slag met klei en ontwerp jij je eigen creatie. Je kan kiezen of je graag wilt leren pottenbakken of toch eerder voor een beeldhouwwerk gaat. Alles is mogelijk tijdens mijn cursussen.

Een goed gevulde dag vol met plezier

Je kan natuurlijk geen dagworkshop volgen zonder een welverdiende pauze tussendoor. Tijdens de middag voorzie ik daarom een heerlijke lunch die in de prijs inbegrepen zit. Er zijn verse broodjes en beleg, alsook koffie en thee. Het is een ideaal moment om even je handen te laten rusten van het harde werk en met je collega’s te bespreken wat je aan het creëren bent. Wie weet doe je wel inspiratie op van elkaar of kom je samen tot een nog leuker idee. Mijn creatieve teambuildingactiviteit is gegarandeerd een succes om jullie dichter bij elkaar te brengen!

teambuildingactiviteit

Bespreek met mij de mogelijkheden

Als je interesse hebt om samen met jouw bedrijf deze creatieve teambuildingactiviteit te organiseren, neem je het best snel contact met mij op. Zo maken we de nodige afspraken en leggen we een datum vast voor de teambuildingworkshop. Je bereikt me gemakkelijk door te bellen naar het nummer +32 (0)473 97 61 10 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..