Privéworkshops
Met of zonder ervaring
Teambuilding

Leren pottenbakken in mijn workshop

Bij Studio KD in Mol toon ik jou hoe je kan pottenbakken tijdens de workshop voor elk niveau. Heb jij nog geen ervaring met klei, maar wil je dit wel graag leren? Dan geef ik jou de nodige begeleiding om een mooie pot te creëren. Is dit niet jouw eerste keer in een atelier voor pottenbakken? Dan krijg je bij mij de kans om nog een extra stuk te maken tijdens de workshop.

Heb je vragen over een van onze workshops? Neem contact op!
pottenbakken

Een gezellige workshop pottenbakken

Ook al ben je nieuw in de wereld van het boetseren en pottenbakken, in mijn atelier hoef je je niet nerveus te voelen. Elke workshop is een aangename ervaring die je niet snel zal vergeten. In een groep van een tiental mensen creëer je vier tot zes schalen. Je leert hiervoor verschillende technieken om handgevormde schalen te boetseren. Je hoeft zelf niets mee te nemen voor de workshop pottenbakken. Mijn atelier is volledig uitgerust. Op het einde glazuren en bakken we de creaties. Zo kan je deze mee naar huis nemen om je tafel mee te versieren.

workshop pottenbakken

Ga een nieuwe uitdaging aan

Kan je niet langer wachten om een workshop pottenbakken te volgen? Schrijf je dan vandaag nog in en wie weet zie ik jou binnenkort in Studio KD. Ontdek ook zeker de andere workshops keramiek. Zo heb ik speciaal een workshop kleien voor beginners. Voor meer informatie hierover kan je mij bellen op het nummer +32 (0)473 97 61 10 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..