Workshop: handgevormde schalen met Katrin Dekoninck

U bent starter of hebt al enige ervaring.
Tijdens deze cursus krijgt u een persoonlijke opvolging/coaching al naargelang uw ervaring.

De cursus is één volledige dag waar u technieken leert over het opbouwen van schalen met de hand, met rollen of met plakken klei.

Wij voorzien een lekkere broodlunch, koffie en frisdrank voor tussendoor.

Doel van de cursus: In een gezellige sfeer maakt u 4 tot 6 stuks max , indien meer betaal je een meerprijs van 20€ per stuk. 
Alle schalen worden door mij afgewerkt, gebakken en geglazuurd, zodat u ze achteraf kan gebruiken om een mooie tafel te dekken of uw woonkamer te versieren!

U hoeft voor deze cursus zelf niets mee te brengen.

  • Aantal dagen: 1
  • Aantal personen: max. 12 per workshop
  • Lokatie: Mol

Kostprijs : 120€ (btw inclusief)

Data & inschrijven

 

Algemene verkoopsvoorwaarden

Annulatie door de deelnemer is enkel mogelijk binnen de 14 dagen na het sluiten van het contract door inschrijving en dit enkel mits schriftelijke bevestiging hiervan per e-mail. Bij annulatie na het verstrijken van deze termijn is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Studio KD biedt de contractant steeds de mogelijkheid om in een door Studio KD uitdrukkelijk aanvaarde vervanger te voorzien. Afwezigheid, evenals vroegtijdig vertrek tijdens de cursus, wordt niet gecompenseerd. Studio KD staat niet toe dat de contractant een cursus volgt op een andere datum of uur dan deze waarvoor initieel werd ingeschreven. Indien de contractant toch beslist de geplande cursus op een andere datum of tijdstip te volgen, zal opnieuw het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd zijn. Studio KD behoudt zich het recht voor om de opleiding te annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van de opleiding. Reeds betaalde deelnameprijzen zullen in dit geval binnen 14 kalenderdagen na de kennisgeving van de annulatie aan de contractant worden terugbetaald.