Workshop: handgevormde schalen met Katrin Dekoninck

U bent starter of hebt al enige ervaring.
Tijdens deze cursus krijgt u een persoonlijke opvolging/coaching al naargelang uw ervaring.

De cursus is één volledige dag waar u technieken leert over het opbouwen van schalen met de hand, met rollen of met plakken klei.

Wij voorzien een lekkere broodlunch, koffie en frisdrank voor tussendoor.

Doel van de cursus: In een gezellige sfeer maakt u 4 tot 6 stuks max , indien meer betaal je een meerprijs van 20€ per stuk. 
Alle schalen worden door mij afgewerkt, gebakken en geglazuurd, zodat u ze achteraf kan gebruiken om een mooie tafel te dekken of uw woonkamer te versieren!

U hoeft voor deze cursus zelf niets mee te brengen.

  • Aantal dagen: 1
  • Aantal personen: max. 12 per workshop
  • Lokatie: Mol

Kostprijs : 129€ (btw inclusief) ) – te betalen binnen de 14 dagen na inschrijving op volgend rekeningnummer:

IBAN: BE24 0016 8878 3538

 
 

DOWNLOAD DE PDF MET PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Data & inschrijven

 

Algemene verkoopsvoorwaarden

Uw deelname is geldig na ontvangst van de betaling voor de workshop binnen de 14 dagen volgend op uw inschrijving op de website. Bij inschrijving op last minute openstaande plaatsen ten laatste de dag voorafgaand aan de workshop of cash ter plaatse.
Annulering door de deelnemer is enkel mogelijk binnen die 14 dagen na het sluiten van het contract door inschrijving via de website en dit enkel mits schriftelijke bevestiging hiervan per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bij annulering na het verstrijken van deze termijn is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Studio KD biedt de contractant steeds de mogelijkheid om in een door Studio KD uitdrukkelijk aanvaarde vervanger te voorzien. Afwezigheid, evenals vroegtijdig vertrek tijdens de cursus, wordt niet gecompenseerd. Studio KD staat niet toe dat de contractant een cursus volgt op een andere datum of uur dan deze waarvoor initieel werd ingeschreven. Indien de contractant toch beslist de geplande cursus op een andere datum of tijdstip te volgen, zal opnieuw het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd zijn.
Studio KD behoudt zich het recht voor om zelf de workshop te annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van de workshop. Reeds betaalde deelnameprijzen zullen in dit geval binnen 14 kalenderdagen na de kennisgeving van de annulering aan de contractant worden terugbetaald.