Vrij Atelier

Heb je al een workshop bij mij gevolgd en heb je de microbe te pakken? Dan kan je op je eigen tempo verder creëren in mijn atelier!

Er wordt GEEN les gegeven. Je werkt vrij en maakt je eigen creaties.

Je kan inschrijven voor 3 periodes van telkens 12 sessies. Enkel te boeken per periode. Max 15 personen per periode.

  • Atelier 1: 29 april - 20 mei
  • Atelier 2: 24 mei - 17 juni
  • Atelier 3: 24 juni - 15 juli

Kostprijs : 80€ (btw inclusief): werkplek en boetseertools inclusief - bakken, klei en glazuur nadien apart af te rekenen volgens gebruik – 80€ te betalen binnen de 14 dagen na inschrijving op volgend rekeningnummer: IBAN: BE24 0016 8878 35

Voor mensen die van ver komen zijn er leuke B&B in de buurt om te overnachten. Ik hoor het graag indien ik kan helpen…

 

DOWNLOAD DE PDF MET PRAKTISCHE INFORMATIE

 


Voor data en aanmeldingen van deze workshop ga naar:

 

DATA & INSCHRIJVEN

 

Algemene verkoopsvoorwaarden

Uw deelname is geldig na ontvangst van de betaling voor de workshop binnen de 14 dagen volgend op uw inschrijving op de website. Bij inschrijving op last minute openstaande plaatsen ten laatste de dag voorafgaand aan de workshop of cash ter plaatse.
Annulering door de deelnemer is enkel mogelijk binnen die 14 dagen na het sluiten van het contract door inschrijving via de website en dit enkel mits schriftelijke bevestiging hiervan per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bij annulering na het verstrijken van deze termijn is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Studio KD biedt de contractant steeds de mogelijkheid om in een door Studio KD uitdrukkelijk aanvaarde vervanger te voorzien. Afwezigheid, evenals vroegtijdig vertrek tijdens de cursus, wordt niet gecompenseerd. Studio KD staat niet toe dat de contractant een cursus volgt op een andere datum of uur dan deze waarvoor initieel werd ingeschreven. Indien de contractant toch beslist de geplande cursus op een andere datum of tijdstip te volgen, zal opnieuw het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd zijn.
Studio KD behoudt zich het recht voor om zelf de workshop te annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van de workshop. Reeds betaalde deelnameprijzen zullen in dit geval binnen 14 kalenderdagen na de kennisgeving van de annulering aan de contractant worden terugbetaald.