Artikelen

 

Welkom op de website van STUDIO KD.

Katrin Dekoninck bezielster van STUDIO KD, leeft en werkt als ontwerpster en freelance kunstenares in België. Naast haar eigen artistiek werk, ontwerpt Katrin regelmatig in opdracht voor bedrijven of architecten.

Ze volgde schilderen en tekenen aan de hoge school akademie in Antwerpen en in avondschool studeerde ze beeldhouwen en keramiek.

Gepassioneerd door boetseren van monumentale beelden in keramiek volgde ze een opleiding bij de Amerikaanse kunstenares Beth Cavener stichter in Toscanië waar ze uniek technieken leerde om monumentale te boetseren, deze uit te hollen, weer in elkaar te steken, om vervolgens te bakken in een keramishe oven. deze technieken heeft ze haar eigen gemaakt.
Vanuit haar passie voor klei en op vraag van velen startte Katrin met het organiseren van workshops ‘boetseren met klei’, voor zowel beginners als gevorderden.
Boetseer je eigen "hippe" schaal, figuur of abstract beeld in keramiek. In haar ruim atelier gelegen in een natuurlijk groene omgeving biedt ze de mogelijkheid aan mensen om hun volledig los te maken uit de dagelijks stres en sleur en volop te genieten om creatief bezig te zijn.