Artikelen

Nieuwsbrief januari 2018

Beste,

Bij de ingang van het nieuwe jaar wil ik jullie nog even bedanken voor de vele mooie creaties die jullie maakten en de leuke, talrijke momenten die ik met jullie opnieuw heb kunnen beleven in 2017 hier in mijn atelier.

Steeds opnieuw ontvang ik jullie hier met graagte om dan samen ondergedompeld te worden in een dagje klei avontuur.

Hopelijk kunnen we 2018 evenaren met evenveel positieve energie en inspirerende momenten.

2018 belooft een boeiend jaar te worden met reeds wat nieuwe projecten in petto.

Hier een aantal leuke weetjes waarmee ik het jaar wil inzetten:

Nieuwe data voor workshops online

Er staan nieuwe workshops online t/m juli, maar omdat reeds alle worskhops 'schalen boetseren' volgeboekt waren t/m mei, heb ik nog twee extra workshops online geplaatst. Deze vinden plaats op 23 februari, 31 maart, 11en 12 mei as.
Ook voor monumentaal beeldhouwen zijn er nieuwe data ingepland: 5, 6 en 7 juli as.

Nieuwe kleuren

Voor de workshop ‘schalen boetseren’ werk ik aan een aantal mooie nieuwe kleuren; ik hoop deze kortelings (eind februari) op punt te hebben staan, om zo de lente en de zomer met een paar nieuwe kleurtjes te kunnen trotseren.

Expo

10 februari start mijn expo bij Galerie Dessers (www.galeriedessers.be) in Leuven, met beeldhouwwerk en tekeningen.

De opening vindt plaats op zaterdag 10 feb , met een finisage en boekvoorstelling in maart ( de juiste datum wordt nog op de site bekend gemaakt)

Uitgave kunstboek ”BREATH”

Graag nodig ik u uit om mee te gaan in ons verhaal met ons zeer recent kunstboek “BREATH” in samenwerking met dichter Steven Van Der Heyden en mezelf , een boek waar woord en beeld elkaar ontmoeten.
Steven en ik ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens mijn deelname aan het bekende Kunstenfestial Watou 2015, waarvoor ik toen voor de eerste keer geselecteerd werd.
Dit werd het begin van een mooie samenwerking waarbij Steven gedurende twee jaar gedichten schreef over mijn werk. We werden ook beiden geselecteerd voor het Kunstenfestival Watou 2017.

Later in september volgde een expo “ADEM” en tenslotte monde onze samenwerking uit door dit alles te bundelen tot een mooi kunstboek “BREATH” uitgegeven door Stichting Kunstboek.

Je kan het boek verkrijgen via de boekhandel of eenvoudig via mij door mij een mailtje te sturen.
Meer info vind je op mijn website: www.katrindekoninck.be

Ziezo, daarmee is het nieuwe jaar ingezet !

Hartelijke groet en hopelijk tot ergens in 2018.

Katrin