Artikelen

Nieuwsbrief mei 2017

Beste cursisten,
Beste kunstliefhebbers,
Hierbij even een update van wat er de komende periode allemaal te gebeuren staat.

De eerste maanden van het jaar zijn voorbij gevlogen. Er zijn weer vele mooie creaties gemaakt tijdens de workshops "schalen en beelden boetseren".
Ik dank jullie allen voor jullie aanwezigheid en voor de vele gezellige momenten.
Indien jullie mooie afbeeldingen hebben van de resultaten, bvb op een gedekte tafel of het beeld mooi op een sokkel, aarzel dan niet mij deze te bezorgen. Ik verander regelmatig mijn afbeeldingen op de website en gebruik het liefste de resultaten van de cursisten.

Voor wie last minute of spontaan zin heeft om een workshop te volgen, raad ik aan om mijn website te bezoeken. Het gebeurt geregeld dat er enkele dagen voor een geplande workshop nog plaatsen vrijkomen door onverwachte annulaties.
Je kan mij ook steeds een mailtje sturen om je op de wachtlijst te laten zetten. Dan verwittig ik u indien er iemand weg valt.

Wat kunnen we verder nog verwachten ?

1) KLEI TEGEN KANKER 10 EN 11 JUNI
Eerst en vooral wil ik jullie alvast bedanken voor de vele inschrijvingen die we tot nu toe mochten registreren.
We zitten nu aan een mooie 200 inschrijvingen, wat op zich al een mooi resultaat is.
We hebben nog een 4 weken te gaan en streven naar een extra 100-tal inschrijvingen zodat we in totaliteit aan een 300 deelnemers kunnen geraken.
Bij deze een warme oproep om samen te strijden tegen kanker.
Voor 25 euro maak je één schaaltje, krijg je een drankje en een hapje en kan je hier genieten van de gezellige sfeer in en rond mijn atelier.
Er zullen klei-demonstraties zijn, muziek en ook klei-tafels waar kinderen kunnen boetseren. Kortom, een gezellige uitstap voor iedereen !

2) KUNSTENFESTIVAL WATOU 2017
Wat mijn eigen artistiek werk betreft heb ik ook niet stil gezeten. Ook dit jaar ben ik geselecteerd om deel te nemen aan het kunstenfestival van Watou.
Voor wie dit nog niet kent, het is een prestigieus kunst en poëzie festival te Watou (West Vlaanderen) waar beeldende kunstenaars en dichters elkaar ontmoeten.
Voor de tentoonstelling wordt er gebruik gemaakt van verschillende huisjes in het dorp.
De expo duurt van begin juli tot begin september en wordt o.a door de Vlaamse Gemeenschap, Radio 1, De Standaard, Klara ondersteund.
Het festival is nu reeds toe aan zijn 37ste editie toe en lokt jaarlijks ongeveer 20 000 bezoekers.
Het thema dit jaar is : Over alleenigheid en de ondraaglijke eenzaamheid.
Ik ben geselecteerd met een recent werk.
Voor meer info www.kunstenfestivalwatou.be of lees mijn komende nieuwsbrief.

3) EXPOSITIE
Sinds kort vertegenwoordigt Galerie Dessers te Leuven mijn werk. Voor Januari 2018 staat mijn eerste tentoonstelling gepland. 

Voor meer info www.galeriedessers.be of lees mijn komende nieuwsbrief.

Om deze nieuwe en uitdagende projecten tot een goed einde te brengen heb ik besloten om de volgende maanden minder workshops te organiseren.
De eerste nieuwe workshops gaan plaats vinden vanaf oktober. Deze staan nu reeds online waarvoor jullie kunnen inschrijven.
Graag houd ik jullie verder op de hoogte in mijn volgende nieuwsbrief.
Hartelijk dank en hopelijk tot binnenkort.

Katrin